دلار در حركت سعودی
دلار 1400تومان شد


طی روزهای گذشته قیمت دلار با افزایش محسوسی در مرز 1385 تومان بود که در روز جاری با حرکت دوباره به سمت افزایش، 1400 تومان در بازار آزاد فروخته می شود.


به گزارش اخبار چاپ و به نقل از خبرگزاری مهر ، هر دلار امروز یکشنبه در بازار آزاد به 1398 تا 1405 تومان رسید و با وجود قیمت 1099 تومانی دولتی آن، اختلاف بازار و بانک به بیش از 300 تومان رسیده است.

با وجود حرکت نقدینگی سرگردان در هفته های گذشته به سمت بانک ها برای خرید سکه دولتی، هم اکنون هر دلار آمریکا در بازار آزاد به 1398 تا 1405 تومان افزایش یافته است.

 

بر پایه این گزارش، طی روزهای گذشته قیمت دلار با افزایش محسوسی در مرز 1385 تومان بود که در روز جاری با حرکت دوباره به سمت افزایش، 1400 تومان در بازار آزاد فروخته می شود.

 

با این حال امروز بانک مرکزی قیمت هر دلار آمریکا را 1099 تومان اعلام کرده است که این موضوع نشان دهنده افزایش اختلاف قیمت بین بانک مرکزی و بازار آزاد است.

 

قیمت هر پوند هم امروز در بانک مرکزی 1704 تومان و هر یورو نیز 1433 تومان اعلام شده است. قیمت های بازار آزاد یورو هم 1835 تومان و پوند نیز 2190 تومان است.

 

منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۰ يکشنبه ۲۷ آذر
نسخه چاپی نسخه چاپی       ارسال به دوست ارسال به دوست

تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و هفتم آذرکلیدها : دلار 1400 تومان


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است




نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  


تبلیغات

نظرسنجی

انجمن تا چه حد به اهداف خود دست یافته است؟
 



نتایج نظرسنجی
آرشیو